Home 5 Onze Visie

Onze visie

Randewijk Beter Wonen is volop in beweging. In een veranderende bouwwereld is het immers belangrijk mee te groeien en verder te ontwikkelen. Daarom kiest Randewijk voor een toekomstbestendige werkwijze. Een werkwijze met lokale partners – verenigd binnen een platform – die zich door de jaren heen bewezen hebben. Partners die – net als Randewijk Beter Wonen – staan voor kwaliteit en duurzaam bouwen.

onze visie - huis
Enerziezuinig en duurzaam

Wat is duurzaam bouwen?

Bij duurzaam of energiezuinig bouwen wordt dikwijls direct – en uitsluitend – gedacht aan duurzame materialen. Voor Randewijk Beter Wonen zijn (hergebruik van) duurzame materialen slechts het begin. Natuurlijk worden we enthousiast van het duurzame karakter van zonnepanelen, spouwisolatie en groene daken, maar duurzaamheid gaat verder. Hoe gaan we (ver) bouwen? Hoe verbeteren we het casco of bestaand gebouw? Hoe gaan we om met afval? Hoe gaan we met de ambities klanten om? Als bouwbedrijf willen we duurzaamheid serieus nemen en daarom beginnen we bij de basis.

Hoe bouwen we?

Randewijk Beter Wonen wil haar meerwaarde laten zien. Door jarenlange ervaring in de bouwwereld kunnen we onze klanten in een vroeg stadium waardevolle adviezen geven ten aanzien van nieuwbouw en verbouw. We zoeken naar creatieve, duurzame oplossingen bij elk budget. Daarom typeren we onszelf niet graag als aannemer.

Een standaard-aannemer bouwt en stelt vaak weinig vragen. De klus moet simpelweg geklaard worden. En juist op dat punt maken wij verschil. We denken mee, zijn pro-actief en zien mogelijkheden waar het beter kan. Innovatieve concepten geven we graag een kans. Randewijk Beter Wonen heeft zich ontwikkeld van aannemer naar aanbieder. Onze opdrachtgevers beamen dat Randewijk meedenkt, luistert en net dat stapje harder loopt om uw wensen en ambities te realiseren.

Enerziezuinig en duurzaam
Enerziezuinig en duurzaam

Woonwensen van de toekomst

Niet alleen de bouwwereld verandert, maar ook de woonwensen van de consument veranderen. Via ons initiatief beterwonen.nu hebben we onderzoek gedaan naar de woonwensen van jongeren in de toekomst. De uitkomsten van dat onderzoek houden we scherp in gedachten bij ons dagelijks werk. Een woning moet voldoen aan de wensen van een klant en tegelijkertijd een lange levensduur hebben en energiezuinig zijn. Een woning mag faciliteren in het contact met omwonenden en tegelijkertijd privacy waarborgen. Ook dat is duurzaamheid. We gaan graag in gesprek om uw woonwensen in kaart te brengen! 

Bert Wagensveld & Gijsbert Bakker